Followers

Friday, 29 April 2011

Sara & Pari: Our 1st GIVEAWAY!


Syarat Penyertaan :

1) Warganegara Malaysia dan mesti mempunyai blog

2) Wajib Follow blog Cik Sara Aspalela dan Maritza Perez atau nama samarannya Pari. ni supaya senang korang tengok kalau saya ada update tentang GA ni.

3) Buat entry yang bertajuk " Sara & Pari:  Our 1st GIVEAWAY! "

4) Copy & paste banner di atas dalam entry dan side bar blog anda dan jangan lupa link kan ke blog

5) Jangan lupa tag entry anda kepada 3 orang blogger dan inform yang mereka di tag.

6) Tinggalkan comment di entry cik sara 

Kami akan menggunakan random.org untuk mencari pemenang!
Tarikh tutup : 29 April 2011


HADIAH :

UTAMA 
Contact Lens
(korang boleh pilih sendiri sebab cik Pari ni bisnes lens tapi harga mestilah di bawah RM28)

jangan risau...memang cun!

HADIAH SAGUHATI

TOPUP RM5 UNTUK 2 ORANG




ps: kalau peserta tak lebih 10 orang, secara automatiknya terbatal....sekian terima kasih

Wednesday, 6 April 2011

~~maaf~~

assalammualaikum....

hye korg.......lately nih sy bz....
byk xsgmnt nk kena submit.....
biase lerrrr.........dh nama pon wat last minit kn.....
so, xdpt sy nk update en3 baru....
bisnes pon tergendala......huhu

sape2 nk beli lens inbox sy kt fb je k......
sy akn cuba rep asap...

jmp en3 akn dtg......salam syg>>>cik pari