Followers

Friday, 29 April 2011

Sara & Pari: Our 1st GIVEAWAY!


Syarat Penyertaan :

1) Warganegara Malaysia dan mesti mempunyai blog

2) Wajib Follow blog Cik Sara Aspalela dan Maritza Perez atau nama samarannya Pari. ni supaya senang korang tengok kalau saya ada update tentang GA ni.

3) Buat entry yang bertajuk " Sara & Pari:  Our 1st GIVEAWAY! "

4) Copy & paste banner di atas dalam entry dan side bar blog anda dan jangan lupa link kan ke blog

5) Jangan lupa tag entry anda kepada 3 orang blogger dan inform yang mereka di tag.

6) Tinggalkan comment di entry cik sara 

Kami akan menggunakan random.org untuk mencari pemenang!
Tarikh tutup : 29 April 2011


HADIAH :

UTAMA 
Contact Lens
(korang boleh pilih sendiri sebab cik Pari ni bisnes lens tapi harga mestilah di bawah RM28)

jangan risau...memang cun!

HADIAH SAGUHATI

TOPUP RM5 UNTUK 2 ORANG




ps: kalau peserta tak lebih 10 orang, secara automatiknya terbatal....sekian terima kasih

Wednesday, 6 April 2011

~~maaf~~

assalammualaikum....

hye korg.......lately nih sy bz....
byk xsgmnt nk kena submit.....
biase lerrrr.........dh nama pon wat last minit kn.....
so, xdpt sy nk update en3 baru....
bisnes pon tergendala......huhu

sape2 nk beli lens inbox sy kt fb je k......
sy akn cuba rep asap...

jmp en3 akn dtg......salam syg>>>cik pari

Tuesday, 5 April 2011

♥ Preorder ♥ Barbie QueenSwirl 16mm RM28/pair












P/S: LAU NK ODER, ADD SY KT FB..........SENANG NK BERURUSAN.......
HARGA INCLUDE POSTAGE.....TQ 


NEW!!! ♥ Preorder ♥ Fairy Series 14.8MM RM40/pair















P/S: LAU NK ODER, ADD SY KT FB..........SENANG NK BERURUSAN.......
HARGA INCLUDE POSTAGE.....TQ




dua tujuh belas pagi

di waktu ini saya masih menaip dengan azam mahu menyiapkan kerja2 yg telah tertgguh sekian lama........

sambil melayan lagu Grenade berulang kali tnp rase jemu.....

dn berazam tidak mahu tdo mlm ni......

erkkkkkkk?????......mampu ke cik pari oiiiiiiii.............

mampu kot.....hahaha

sekian~~~




P/S: peace no war!!!!

~~PREODER CONTACT LENS BATCH 2 IS NOW OPEN!!!!~~


PREODER CONTACT LENS BATCH 2 IS NOW OPEN!!!!

Preoder till 14/4/2011

Post out 20/4/2011

2 or 3 days will get it!!!.......

Make your oder now....!!!!!


P/s: maklumat lanjut di facebook sy....... 


sekian...~~~

Monday, 4 April 2011

DULU vs SEKARANG....verse 3

Mulut orang dulu banyak pengajaran
Mulut org skang byk meraban
Perangai orang dulu penuh bersopan
Perangai org skang mcm setan

Dulu picit-picit nk bunuh nyamuk
Skang jentik2 buah karom
Dulu tersentuh habis mengamuk
Skang berpeluk dh no poblem

Doktor dulu ramai yg migrain
Pawang & bomoh jatuh sakit
Doktor skang ramai xder lesen
Ramai yg mati kena suntik.....

terima kasih sbb sudi baca.................sekian.....

♥ Preorder ♥ GEO LENS 3 TONE RM30/pair




















P/S: LAU NK ODER, ADD SY KT FB..........SENANG NK BERURUSAN.......
HARGA INCLUDE POSTAGE.....TQ

♥ Preorder ♥ Geo Lense 2 Tone Rm28/pair

















P/S: LAU NK ODER, ADD SY KT FB..........SENANG NK BERURUSAN.......TQ

Preorder Geo Lense 1 Tone RM27/pair













Power available:
0,25,50,75,100,125,150,175,200,225,250,275,300,325,350,375,400,425,450,475,500,550,600,650,700,750,800,850,900,950,1000


P/S: LAU NK ODER, ADD SY KT FB..........SENANG NK BERURUSAN.......